Nieuwe projecten...

Wat betreft eigen werk:

  • In het voorjaar van 2012 serieus begonnen aan een tweede verhalenbundel. Aanvankelijk was ik van plan om dit opnieuw in eigen beheer te doen, maar Uitgeverij De Alk heeft belangstelling en dus is het mogelijk eenvoudiger om het uit handen te geven. De vorderingen van het project kunnen worden gevolgd op de pagina "Nieuwe verhalenbundel". 
  • De maritieme thriller die nu al zo veel jaren op verdere uitwerking ligt te wachten, is bepaald nog niet vergeten, maar moet voorlopig nog wel wachten.

 Vertalingen:

In 2010 vertaalde ik de thriller "FALCON SEVEN" van James W. Huston.
 Huston heeft zes jaar bij de Amerikaanse marine gevlogen, voornamelijk vanaf vliegdekschepen. In 1981 ging hij rechten studeren en werd advocaat. Zijn boeken zijn een combinatie van actie- en "legal thrillers".
 
 

 

In de herfst van 2009 deed ik ook een boek van Huston...

 Het houdt een mens van de straat en uit de kroeg en het is leerzaam werk waar je nog een paar centen aan overhoudt ook.

 

 

 

 

In de winter 2011-2012 vertaalde ik voor The House of Books de thriller Defending Jacob van William Landay. Een zeer uitzonderlijk boek waar ik met erg veel polezier aan heb gewerkt. In Amerika is het een gigantisch verkoopsucces en mogelijk wordt het boek ook verfilmd. 

Toch is de crisis ook in het boekenvak duidelijk merkbaar. De verkopen lopen terug en dus ook het aanbod van vertalingen. Voorlopig heb ik geen nieuw werk en dus kan ik me helemaal aan eigen werk wijden.

 

Zie verder "Vertalingen".

 

 

(Bijgewerkt 9 april 2012)